Egészségedre szállítjuk!Delivered to your health!

Rólunk

Az IMPORT-TRADE HUNGARY KFT. 2008-BAN alakult, 100%-ban magyar disztribútor vállalkozás.

Kezdetben kizárólag az OVKO bébiételek és desszertek forgalmazását és a márka megismertetését tűztük ki célul, melynek fejlődése a mai napig töretlen. A folyamatosan növekvő vásárlói igényeknek köszönhetően 2010-ben sikerült BIO valamint saját márkás termékekkel tovább fejlődnünk.

2011-től a bébiételek mellett konzervek forgalmazását is megkezdtük, évről-évre nőtt a forgalmazott cikkek száma, 2014-re pedig sikerült több új beszállítói partnerrel is elindítanunk az együttműködést. A BIO bébiételek és desszertek, konzervek mellett már kézműves tejtermékekkel, sajtkülönlegességekkel, fűszerkeverékekkel, svájci jeges kávékkal, zöldkávéval és szálas teákkal, chiamag és acai bogyóból készült italokkal, 100%-os frissen facsart gyümölcslevekkel is foglalkozunk.
 
Követve fogyasztóink igényeit, mára háztartási és gasztronómiai kiszerelésben is elérhetőek termékeink. Gondolunk a legkisebbekre is: pouch bag csomagolással egyszerűsítjük meg az anyukák hétköznapjait.

Cégünk üzletpolitikája:
Alacsony disztribúciós költségekkel, kiváló minőségű árut szolid árakon szállítani.
 
Kérdés esetén forduljon bizalommal hozzánk.
Import- Trade Hungary Kft. csapata

Forgalmazott termékeink számos kereskedelmi hálózatban megtalálhatóak

Követve fogyasztóink igényeit, mára háztartási és gasztronómiai kiszerelésben is elérhetőek termékeink. Gondolunk a legkisebbekre is: pouch bag csomagolással egyszerűsítjük meg az anyukák hétköznapjait. Cégünk üzletpolitikája: Alacsony disztribúciós költségekkel, kiváló minőségű árut szolid árakon szállítani.

Kérdés esetén forduljon bizalommal hozzánk.

IMPORT-TRADE HUNGARY KFT.

Kiemelt partnereink

Kezdetben kizárólag az OVKO bébiételek és desszertek forgalmazását és a márka megismertetését tuztük ki célul, melynek fejlõdése a mai napig töretlen. A folyamatosan növekvõ vásárlói igényeknek köszönhetõen 2010-ben sikerült BIO valamint saját márkás termékekkel tovább fejlõdnünk.

Elfogadom az oldalon elhelyezett adatvédelmi tájékoztatót és az adataim kezelését.